We produce fluid power solutions

ARGO-HYTOS'un yeni CEO'su Bay Erich Hofer

ARGO-HYTOS Group AG'de Mart ayında duyurulan organizasyon değişikliği bugün yürürlüğe girdi. Bay Christian Kienzle, CEO pozisyonunu Bay Erich Hofer'a devretti ve şimdi, Yönetim Kurulu Başkanı olarak yeni görevinde, Grubun organizasyonel ve stratejik yönelimine daha fazla odaklanacak.

Bu fırsatı yeni CEO'muzu biraz daha yakından tanıtmak için kullanmak istiyoruz. Sayın Erich Hofer, ARGO-HYTOS'ta kısa bir dönem ara vererek toplam 10 yıldır çeşitli görevlerde çalışmaktadır. 2017 yılında ise bundan sonra da devam edeceği ARGO-HYTOS Group'un CFO görevini devraldı.

2001'den 2004'e kadar Erich Hofer, Technologiekonzern Schneeberger'in Grup CFO'su olarak görev yaptı. Daha sonra, bir ABD yatırım şirketinin aktif yönetim kurulu üyesi olarak petrol ve gaz, yeraltı madenciliği ve teknoloji alanlarında şirketlere ve yeni kurulan şirketlere yardım etti. 2015 yılından bu yana, Erich Hofer, ilk olarak stratejik olarak ilgili iş alanlarının genişletilmesi için ve 2017'den itibaren de Grup CFO'su olarak ARGO-HYTOS Grubu için tekrar çalışmaktadır.

"ARGO-HYTOS'ta yaklaşık 10 yıl geçirdikten sonra, genel sorumluluğu üstlenmekten ve akışkan teknolojisi ve hidrolikte dünya pazar lideri konumumuzu daha da genişletmekten memnuniyet duyuyorum."

ARGO-HYTOS adına, bu vesileyle Bay Erich Hofer'i yeni pozisyonundan dolayı tebrik ediyoruz ve yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Subscribe newsletter